Ξεσήκωσε το Μαρουσιώτικο κοινό ο Στέλιος Ρόκκος με τη φιλική συμμετοχή του Ηλία Βρεττού

Μία μοναδική μουσική παράσταση (sold out) από τον Στέλιο Ρόκκο απόλαυσε το Μαρουσιώτικο κοινό την Παρασκευή 5 Ιουλίου 2024 στο πλαίσιο του Φεστιβάλ του Δήμου, στο χώρο του Αίθριου Θεάτρου (Λ. Κηφισίας 219).

Ο επιτυχημένος ερμηνευτής έχοντας στο πλευρό του την Κατερίνα Λαζαρίδου και με τη φιλική συμμετοχή του Ηλία Βρεττού χάρισαν στο κοινό μοναδικά τραγούδια, επιτυχίες αγαπημένες δικές τους αλλά και διαχρονικές, ξεσηκώνοντας μικρούς και μεγάλους, μετατρέποντας τη μουσική βραδιά σε ένα ατελείωτο πάρτυ.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου ο οποίος συνοδευόταν από τη σύζυγό του Ελένη Τριανταφύλλη – Αμπατζόγλου, συνεχάρη τον Στέλιο Ρόκκο και τη μουσική μπάντα του για την εξαιρετική βραδιά και επίσης ευχαρίστησε τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού & Πολιτισμού Νίκο Πέππα και τα στελέχη της αρμόδιας Δνσης για το μεράκι και την αφοσίωση στη διοργάνωση του Φεστιβάλ.

Από τη δική του πλευρά ο Στέλιος Ρόκκος μίλησε με τα θερμότερα λόγια για το Φεστιβάλ του Δήμου Αμαρουσίου και για την πολύ όμορφη εμπειρία που έζησε με αυτό το ενθουσιώδες κοινό, που αγκάλιασε με τόση ζεστασιά τη μουσική παράστασή του.

Το παρών έδωσαν στελέχη της Δημοτικής Αρχής, Δημοτικοί Σύμβουλοι και πολλοί εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων της πόλης.

[foogallery id=”144879″]