Στην κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Συλλόγου Ψαλιδίου «Η Ζωοδόχος Πηγή» παρέστη ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θ. Αμπατζόγλου

Στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Εξωραϊστικού Πολιτιστικού Συλλόγου Ψαλιδίου «Η Ζωοδόχος Πηγή» παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου παρουσία στελεχών της Δημοτικής Αρχής, Δημοτικών Συμβούλων και εκπροσώπων φορέων της πόλης, την Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2024.

Ο κ. Αμπατζόγλου ευχήθηκε “Καλή Χρονιά” σε όλους με υγεία, ατομική και οικογενειακή πρόοδο, συγχαίροντας τον Πρόεδρο κ. Κωνσταντίνο Σολδάτο και τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου για το σημαντικό κοινωνικό και πολιτιστικό έργο τους.

Ο Δήμαρχος επανέλαβε το συνεχές ενδιαφέρον της Δημοτικής Αρχής για τα ζητήματα του Ψαλιδίου που αποτυπώνεται με έργα αλλά και με προγραμματισμό για νέα στην επόμενη περίοδο.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου από τη δική του πλευρά, ευχαρίστησε τον Δήμαρχο και τη Δημοτική Αρχή για το έργο που παράγεται και σημείωσε την πρόθεση του Συλλόγου για μόνιμο και εποικοδομητικό διάλογο για την ανάπτυξη της περιοχής.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με την χορωδία των ΚΑΠΗ του Δήμου Αμαρουσίου σε ένα πρόγραμμα από γνωστά μελωδικά τραγούδια που αγκαλιάστηκε, με ενθουσιασμό, από όλους. Την πίτα ευλόγησε ο Πανοσολογιώτατος Αρχιμανδρίτης, π. Αθανάσιος Πεφάνης.

Χαιρετισμούς απηύθυναν ακόμη οι επικεφαλής / εκπρόσωποι παρατάξεων της αντιπολίτευσης Τάσος Γιαννακόπουλος, Κατερίνα Ψάλτη και Νίκος Ξουράφης.

 

[foogallery id=”140520″]