Πλούσια Αποκριάτικα Δρώμενα διοργανώνει ο Δήμος Αμαρουσίου από 17 έως 25 Φεβρουαρίου 2023 στους Πεζόδρομους και τις Πλατείες της πόλης

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου προσκαλεί μικρούς και μεγάλους να χαρούν και φέτος την Αποκριά στο εμπορικό κέντρο της πόλης, σε μία γιορτινή ατμόσφαιρα κεφιού και αισιοδοξίας.

Ο Δήμος Αμαρουσίου μέσω της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου (ΚΕΔΑ), διοργανώνει μια  σειρά πλούσιων και ποικίλων, δωρεάν εκδηλώσεων και δράσεων για όλες τις ηλικίες από 17 έως 25 Φεβρουαρίου 2023 στις Πλατείες και στους Πεζόδρομους του εμπορικού κέντρου της πόλης.

Μουσικοχορευτικά δρώμενα, αποκριάτικη μουσική και κέφι με Dj και μπάντα με κρουστά θα προσφέρουν μια μαγευτική μουσική αποκριάτικη ατμόσφαιρα στους παρευρισκόμενους. Ιδιαίτερα, οι μικροί μας φίλοι θα διασκεδάσουν με τον ξυλοπόδαρο και τους ανιματέρ που θα τους προσφέρουν μπαλόνια καθώς θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν face painting. Το αποκριάτικο τρενάκι θα προσφέρει στους «επιβάτες» του μια όμορφη περιήγηση στο κέντρο της γιορτινής πόλης του Αμαρουσίου.