Παρουσία του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου η πρώτη μεγάλη αποκριάτικη γιορτή στο κέντρο της πόλης

Στην πρώτη μεγάλη αποκριάτικη γιορτή της πόλης του Αμαρουσίου, παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Θεόδωρος Αμπατζόγλου συνοδευόμενος από την σύζυγό του Ελένη Τριανταφύλλη – Αμπατζόγλου το μεσημέρι του Σαββάτου 18 Φεβρουαρίου 2023, στην πλατεία Ευτέρπης (ΗΣΑΠ).
Τον Δήμαρχο ενημέρωσε για τα αποκριάτικα δρώμενα, τα οποία ξεκίνησαν την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου στους πεζόδρομους και τις πλατείες του Εμπορικού Κέντρου, ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου (ΚΕΔΑ) και υπεύθυνος για τις εορταστικές εκδηλώσεις Νίκος Πέππας.
Συγκεκριμένα την Παρασκευή, πρωταγωνιστές ήταν οι μουσικοί της μπάντας κρουστών «Quilombo Centro Cultural» και με τα τύμπανά τους ξεσήκωσαν μικρούς & μεγάλους  στους ρυθμούς της  samba. Το Σάββατο, η βιωματική αποκριάτικη παράσταση από την ομάδα Μιλεμάνο, «Commedia Dell Arte» υλοποίησε μία αυτοσχεδιαστική κωμωδία, πλάθοντας χαρακτήρες  σε απόλυτη διαδραστικότητα με τους μικρούς θεατές.
Έκπληξη το αποκριάτικο τρενάκι, που κατά την αναχώρηση και άφιξη σκορπούσε κομφετί στους ήχους του χαρακτηριστικού σφυρίγματος, προσφέροντας στους «επιβάτες», εκτός από μια όμορφη περιήγηση στο κέντρο της γιορτινής πόλης  και πολλή διασκέδαση.
Το παρών έδωσαν ακόμη στελέχη της Δημοτικής Αρχής, Δημοτικοί Σύμβουλοι και εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων του Αμαρουσίου.
Τα αποκριάτικα δρώμενα στο κέντρο της πόλης θα συνεχιστούν και κατά τις ημέρες :
• Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2023, 18.00 – 21.00
• Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2023 11.00 – 14.00