Ο Δήμος Αμαρουσίου αποκτά διαδικτυακό ραδιόφωνο – Πρεμιέρα με τη συνέντευξη του Δημάρχου Θεόδωρου Αμπατζόγλου στη δημοσιογράφο Αθηναΐδα Νέγκα

Την έναρξη λειτουργίας του διαδικτυακού ραδιοφώνου maroussiradio.gr του Δήμου Αμαρουσίου ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Θεόδωρος Αμπατζόγλου κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Δευτέρας 30 Ιανουαρίου 2023.

Στην πρεμιέρα του το διαδικτυακό ραδιόφωνο, φιλοξενεί τη συνέντευξη του Δημάρχου στη δημοσιογράφο Αθηναΐδα Νέγκα η οποία θα συνεργάζεται με το maroussiradio.gr

 

 

Λίγα λόγια για το maroussiradio.gr

Το Web Radio του Δήμου Αμαρουσίου “maroussiradio.gr” αποτελεί μία πρωτοβουλία του Δημάρχου Θεόδωρου Αμπατζόγλου με σκοπό κυρίως ψυχαγωγικό. Παράλληλα προάγονται οι πολιτιστικές / αθλητικές δραστηριότητες του Δήμου, ενώ προσφέρεται ένα βήμα έκφρασης και γνωριμίας των Μαρουσιωτών καλλιτεχνών και εν γένει δημιουργών, με το ευρύ κοινό.

Το Web Radio θα ασχολείται όμως και με οτιδήποτε ομορφαίνει και βελτιώνει τη ζωή μας. Θα αναφερθούμε στα έργα που οδηγούν σε μία πράσινη ανάπτυξη όπως η ανάπλαση μίας πλατείας με βιοκλιματικούς όρους ή σε χρηστικές πληροφορίες για τη συμμετοχή όλων των Δημοτών στο πρόγραμμα καθαριότητας και ανακύκλωσης της πόλης.

Τέλος το Web Radio θα βοηθήσει τους πολίτες να μάθουν καλύτερα τη γειτονιά τους για τις υποδομές και υπηρεσίες και θα αλληλεπιδράσει μαζί τους προκειμένου να εκφράσουν τις σκέψεις και προτάσεις για την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής τους.

Το Web Radio «εκπέμπει» στη διαδικτυακή συχνότητα maroussiradio.gr σε application στο κινητό και σε όλα τα σημεία όπου υπάρχει ή πρόκειται να δημιουργηθεί ηχητική υποδομή όπως στα Δημοτικά Κτίρια (Δημαρχείο, Κοινωνικές Υπηρεσίες κ.α.) τους Πολιτιστικούς και Αθλητικούς χώρους, το Εμπορικό Κέντρο, τα λεωφορεία της Δημοτικής Συγκοινωνίας, τις πλατείες και παιδικές χαρές.

Η τεχνική υποδομή του Web Radio είναι όμοια με αυτή ενός σύγχρονου σταθμού που εκπέμπει σε γνωστή συχνότητα όπως των FM.

Οι συνεργαζόμενοι ραδιοφωνικοί παραγωγοί είναι επαγγελματίες αναγνωρισμένοι και ικανοί να προσφέρουν στους ακροατές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου.

Το Web Radio έχει παρουσία στα social media.

Η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Αμαρουσίου (ΚΕΔΑ) είναι υπεύθυνη για την εγκατάσταση και λειτουργία του Web Radio, το οποίο εδρεύει στο Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού του Δήμου.