Με τα εγκαίνια της Α΄ Έκθεσης Τμημάτων Ζωγραφικής Ενηλίκων η 2η Εκδήλωση των Καλλιτεχνικών Τμημάτων του Δήμου Αμαρουσίου

Με τα εγκαίνια της Α΄ Έκθεσης Τμημάτων Ζωγραφικής Ενηλίκων, τη Δευτέρα 15 Μαΐου 2023, συνεχίζονται οι Καλλιτεχνικές Εκδηλώσεις των Τμημάτων του Κέντρου Τέχνης & Πολιτισμού, στην Ολυμπιακή Δημοτική Πινακοθήκη «Σπύρος Λούης».

Τα εκθεσιακά έργα αφορούν το έτος 2022-23 και αποτελούν μικτές τεχνικές με βασικές αρχές στο σχέδιο και επίσης σε μικτό επίπεδο αρχαρίων και προχωρημένων.

Την Έκθεση προλόγισε ο Πρόεδρος της ΚΕΔΑ Νίκος Πέππας, ο οποίος εκπροσώπησε τον Δήμαρχο Αμαρουσίου Θεόδωρο Αμπατζόγλου, καλωσόρισε όλους όσοι παραβρέθηκαν, εξήρε το έργο της εικαστικού, τόνισε την ποικιλία μαθημάτων που διαθέτουν τα καλλιτεχνικά τμήματα του Κέντρου Τέχνης & Πολιτισμού και προέτρεψε όλους να ασχοληθούν αντίστοιχα της προτίμησής τους.

Η εικαστικός Ελεάννα Μαρτίνου ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Αμαρουσίου και τον Πρόεδρο της ΚΕΔΑ για την εμπιστοσύνη τους σε αυτήν καθώς και στη δυνατότητα του Δήμου, σε αντίθεση με άλλους Δήμους, που δίνει στους πολίτες την ευκαιρία να δημιουργούν. Τέλος αναφέρθηκε στην πίστη της στη ζωγραφική που αποτελεί τρόπο έκφρασης με αμεσότητα σε πυκνό χρόνο που βελτιώνει τη ζωή όλων.

Χαιρετισμό στους παρευρισκόμενους απηύθυνε επίσης η Αντιπρόεδρος της ΚΕΔΑ Κατερίνα Βουρλάκη.

Στα εγκαίνια της Έκθεσης παραβρέθηκαν ακόμη η Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας και της Επιτροπής Ισότητας Ελένη Λέκκα, η Αντιπρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ Αικατερίνη Ιωάννου καθώς και φορείς συλλόγων & παραγόντων της πόλης του Αμαρουσίου.

Πρόγραμμα Εκδηλώσεων Καλλιτεχνικών Τμημάτων Δήμου Αμαρουσίου, 13 Μαΐου – 23 Ιουνίου 2023

Πρόγραμμα Εκδηλώσεων Αθλητικών Τμημάτων Δήμου Αμαρουσίου, 14 Μαΐου – 30 Ιουνίου 2023