Με τα δρώμενα θεατρικού παιχνιδιού, η έναρξη των εκδηλώσεων των Καλλιτεχνικών Τμημάτων του Δήμου Αμαρουσίου

Με τα δρώμενα τμημάτων θεατρικού παιχνιδιού έγινε η έναρξη των εκδηλώσεων των Καλλιτεχνικών Τμημάτων του Κέντρου Τέχνης & Πολιτισμού του Δήμου Αμαρουσίου, η οποία έλαβε χώρα το Σάββατο 13 Μαΐου 2023  στη σκηνή του ΟΤΕ Academy στο Ψαλίδι Αμαρουσίου.

Στην κατάμεστη αίθουσα από γονείς, δασκάλους και φορείς της πόλης του Αμαρουσίου, εκτυλίχθηκαν θεατρικά παιχνίδια από παιδιά ηλικίας 4-7 ετών «Η λίμνη των κύκνων αλλιώς», 8-12 ετών «Ο γαντοφορεμένος» και από 12 ετών και άνω αντίστοιχα «Το χάρτινο είδωλο».

Τον Δήμαρχο Αμαρουσίου Θεόδωρο Αμπατζόγλου εκπροσώπησε ο Πρόεδρος της ΚΕΔΑ Νικόλαος Πέππας, μεταφέροντας και τον χαιρετισμό του, ενώ ευχαρίστησε την δασκάλα των θεατρικών τμημάτων Αφροδίτη Κορέτση και την υπεύθυνη για τα κείμενα Ολυμπία Ορφανίδου.

Ο ίδιος σε μία σύντομη ομιλία αναφέρθηκε στο έργο των καθηγητών της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου, στις εκδηλώσεις καλλιτεχνικές και αθλητικές που πρόκειται να ακολουθήσουν και αφορούν όλα τα τμήματα, με μεγάλη γκάμα από δραστηριότητες σε όλους τους τομείς.

Η δασκάλα υπεύθυνη για τα θεατρικά δρώμενα Αφροδίτη Κορέτση ευχαρίστησε πρωτίστως τον Δήμαρχο και τον Πρόεδρο της ΚΕΔΑ  για τη στήριξή τους στο έργο της, καθώς επίσης τους μουσικούς, τους εθελοντές που βοηθούν στην προβολή παρόμοιων εκδηλώσεων, τους γονείς των παιδιών για την εμπιστοσύνη τους και την άψογη συνεργασία τους καθώς επίσης και όλους τους μικρούς πρωταγωνιστές.

Παρόντες:

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρης Σμυρνής, η Αντιδήμαρχος Αθλητισμού & Πολιτισμού Ρένα Χαλιώτη, ο Πρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ Πέτρος Κόνιαρης, η Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας και της Επιτροπής Ισότητας Ελένη Λέκκα – Καλαντζάκη, η Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ελένη Βλάχου, η Αντιπρόεδρος της ΚΕΔΑ Κατερίνα Βουρλάκη, εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων της πόλης.

 

Πρόγραμμα Εκδηλώσεων Καλλιτεχνικών Τμημάτων Δήμου Αμαρουσίου, 13 Μαΐου – 23 Ιουνίου 2023

Πρόγραμμα Εκδηλώσεων Αθλητικών Τμημάτων Δήμου Αμαρουσίου, 14 Μαΐου – 30 Ιουνίου 2023