Ενθουσίασε τους θεατές η συναυλία της Μικτής Χορωδίας Ενηλίκων Εργαστηρίου Αγ. Φιλοθέης Αμαρουσίου

Γνωστά και αγαπημένα τραγούδια μεγάλων συνθετών απόλαυσαν οι θεατές που κατέκλυσαν το θέατρο Αγ. Φιλοθέης (πάρκο Ελευθερίας) για τη συναυλία της Μικτής Χορωδίας Ενηλίκων του Μουσικού Εργαστηρίου Αγίας Φιλοθέης, υπό τη διεύθυνση του Αιμίλιου Γιαννακόπουλου, με τίτλο «Μόνο Αγάπη».

Η συναυλία δόθηκε στο πλαίσιο των καλλιτεχνικών εκδηλώσεων του Πολιτιστικού Κέντρου Δήμου Αμαρουσίου, με τη συμμετοχή της Μοντέρνας Ορχήστρας και της Χορωδίας του Δημοτικού Ωδείου Αμαρουσίου, υπό τη διεύθυνση της Φωτεινής Κοσκόρου, καθώς και των Χορευτικών Τμημάτων της δασκάλας Μαρίας Αλωνεύτη Θεοδωράτου του Πολιτιστικού Κέντρου.

Τους θερμούς χαιρετισμούς του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου και τις εγκάρδιες ευχές του για όμορφα καλοκαιρινά βράδια μετέφερε ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Πολιτισμού Νικόλαος Πέππας.
Στο χαιρετισμό του ο κ. Πέππας συνεχάρη το μουσικό σχήμα και το μαέστρο Αιμίλιο Γιαννακόπουλο για την εξαιρετική συναυλία, καθώς και όλους τους συντελεστές, μουσικούς και χορευτές για τις ευχάριστες στιγμές ψυχαγωγίας και διασκέδασης που προσέφεραν στους θεατές. «Θα συνεχίσουμε να επενδύουμε στο πολιτισμό-σημείωσε-παρέχοντας την ευκαιρία σε όλους να καλλιεργήσουν το ταλέντο τους και να εκφραστούν δημιουργικά με τη συμμετοχή τους στα καλλιτεχνικά τμήματα του Κέντρου

Τη όμορφη βραδιά μοιράστηκαν επίσης με το κοινό οι Αντιδήμαρχοι Δημήτρης Σμυρνής, Ελένη Λέκκα και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Κατερίνα Βουρλάκη, Μαρία-Δήμητρα Ρώτα και Ευτυχία Παρασύρη.           

[foogallery id=”144640″]