Εκπροσώπηση του Δήμου Αμαρουσίου στον 9ο Γύρο Ορεινής Ποδηλασίας «Ιωσήφ Μακαρώνας» στο Κτήμα Καρέλλα

Με πλήθος συμμετοχών από τα Σωματεία της Αττικής και σύμμαχο τον πολύ καλό καιρό ολοκληρώθηκε την Κυριακή 12 Μαΐου 2024, ο 9ος Γύρος Ορεινής Ποδηλασίας «Ιωσήφ Μακαρώνας» στο Κτήμα Καρέλλα στο Μαρούσι, παρουσία εκπροσώπων της Διοίκησης του Δήμου Αμαρουσίου.

Ο συναγωνισμός ήταν έντονος μεταξύ των συνολικά 94 μικρών αθλητών και αθλητριών ηλικίας από 6 έως 16 ετών στις επίσημες κατηγορίες, οι οποίοι απόλαυσαν τους αγώνες μαζί με τους γονείς και τους εκπροσώπους των ομάδων τους στην ειδική διαμορφωμένη χωμάτινη διαδρομή στο αγώνισμα XCC.

Ο αγώνας είναι ενταγμένος στο επίσημο αγωνιστικό καλεντάρι της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας για το 2024 και βαθμολογούμενος για αθλητές και σωματεία.

Το Δήμο Αμαρουσίου εκπροσώπησαν οι Αντιδήμαρχοι Ρένα Χαλιώτη, Ελένη Λέκκα, Γιάννης Νικολαράκος και ο Σύμβουλος του Δημάρχου Αμαρουσίου, ιατρός Στέφανος Τσιπουράκης.

Τις θερμές ευχές και τα συγχαρητήρια του Δημάρχου  Θεόδωρου Αμπατζόγλου, μετέφερε η Αντιδήμαρχος Παιδείας και Αντιπρόεδρος του ΑΟΑ Παραδείσου Αμαρουσίου.
Η κα Λέκκα συνεχάρη το Πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ. του ΑΟΑ Παραδείσου για τη διοργάνωση, τα παιδιά που συμμετείχαν στους αγώνες και τους γονείς που προσφέρουν δημιουργικές διεξόδους στα παιδιά, εκφράζοντας τη διαβεβαίωση ότι η Δημοτική Αρχή στηρίζει κάθε αθλητική διοργάνωση που προάγει το «Ευ Αγωνίζεσθαι» στη νέα γενιά.

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Αθλητικού Ομίλου Παραδείσου Αμαρουσίου εκφράζουν τις θερμές ευχαριστίες τους για τη σημαντική υποστήριξή τους στην επιτυχημένη διοργάνωση του αγώνα προς τον Πέτρο Μακαρώνα, γιος του αείμνηστου Ιωσήφ Μακαρώνα για την παραχώρηση των επάθλων και την παρουσία του στον αγώνα, το Δήμο Αμαρουσίου και τον Όμιλο Υγεία για την παραχώρηση του ασθενοφόρου.

[foogallery id=”143281″]