Αγώνες ποδοσφαίρου έδωσαν οι νεαροί αθλητές των αθλητικών προγραμμάτων του Δήμου Αμαρουσίου, ενθουσιάζοντας τους θεατές

Στη γιορτή ποδοσφαίρου για παιδιά Δημοτικού και Γυμνασίου, που διοργανώθηκε με την ευκαιρία της λήξης των αθλητικών προγραμμάτων του Δήμου Αμαρουσίου, περισσότεροι από 100 νεαροί αθλητές έδειξαν τις ικανότητές τους στο ποδόσφαιρο και τις γνώσεις που απέκτησαν τη χρονιά που πέρασε, υπό την καθοδήγηση του προπονητή τους Ανδρέα Ξευγένη.

Εκ μέρους του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Πολιτισμού Νικόλαος Πέππας ευχαρίστησε τους εργαζόμενους για την προσπάθειά τους, ώστε τα αθλητικά προγράμματα του Δήμου Αμαρουσίου να παραμένουν σε υψηλό και ποιοτικό επίπεδο, συνεχάρη τα παιδιά για τις επιδόσεις τους και για το γεγονός ό,τι επιλέγουν τον αθλητισμό ως μία δημιουργική διέξοδο, καθώς τους γονείς για την εμπιστοσύνη τους στα προγράμματα του Δήμου.

Οι αγώνες ποδοσφαίρου διεξήχθησαν στο γήπεδο Ζεκάκου, από ομάδες των γηπέδων οδών Ζεκάκου & Δωδεκανήσου, με υπεύθυνο του προγράμματος τον Κώστα Εγγλέζο.                 

Σε όλους τους αθλητές απονεμήθηκαν μετάλλια και διπλώματα.

Στη αθλητική γιορτή παραβρέθηκαν επίσης οι Αντιδήμαρχοι Δημήτρης Σμυρνής, Γιάννης Νικολαράκος και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Μαρία-Δήμητρα Ρώτα και Μαρία Καρλατήρα.

[foogallery id=”144457″]